dimarts, 12 d’agost del 2008

Un dia de feina

by Arnau, Felip i Ester



Avui ha sigut un dia de moltes novetats, moltes coses per veure i molts deures per fer.



Per primer cop l'Ester ha conduit un cotxe automàtic, buscant dues vegades el canvi de marxes i tenint la sensació que el cotxe es calaria. En resum, s'ha avorrit molt perquè no es juga amb l'embragatge i perquè van més lents que una tortuga reumàtica (el màxim que ens han deixat ha sigut a 112 km/h al canvi).



També ha sigut el dia del canvi d'oli. Els senyors de National, l'empresa de lloguer de cotxes, ens van donar un cotxe amb poc oli i avui ha tocat posar-ne més. Sorprenentment, només ens ha costat 35 dòlars, uns 21-22 euros. No ens ha ocupat molt temps, però tampoc es pot dir que hagi sigut divertit.

Però hi ha hagut coses interessants, com veure el cotxe original que va inspirar el personatge de la pel·lícula d'animació Cars, amb una dona molt trempada i amable que de tan gemada feia por. Aquí hi ha gent massa simpàtica, no hi estem acostumats. També hem vist una balena, hem passat pel Líban i per Àvila. Bé, en realitat era un parc infantil, Lebannon (Missouri) i Avilla (Missouri), però queda bé, no?



Les feines més pesades han sigut intentar trobar punts indocumentats de la Route 66, la major part inabastables i invisibles. Només esmentar un Tòtem (teòricament el més gran dels EUA) i un auto-cinema.


Al final, una pizza a l'habitació i a clapar, que cada dia anem més cansats.


Com a cançó d'avui deixarem Keep on the Sunny Side, dels The Whites per la banda sonora d'O'Brother, que és el què sonava quan l'Ester s'ha posat al volant.

Fotografies: Felip