divendres, 29 d’agost del 2008

Última parada: San Francisco

by tots

Avui hem visitat la ciutat de San Francisco. Abans d'això confirmar que hem tornat el cotxe amb èxit i amb les 4 rodes senceres, inflades i al seu lloc. Hooray! Tot un èxit.

La ciutat en si és com a les sèries. Per si no us ho haviem dit, puja i baixa i les cases típiques de fusta i colors i balcons rodons estan a tot arreu, no només al centre antic. També podriem dir que hem vist el Chinatown més autèntic de tots, ja que estem a la ciutat amb més orientals d'Estats Units i això es nota en que la gent està molt integrada al barri i el barri a la ciutat.


A part d'això la ciutat té la zona més famosa a Fisherman's Wharf, un port molt turístic, però que encara conserva el seu ambient mariner. La curiositat és que al Pier 39 hi ha desenes de lleons marins, amb la panxa al sol i l'aleta aixecada. Ah, i fent aquell soroll tan característic que una estona fa gràcia i al cap d'uns minuts no tanta.


Per acabar hem fet un passeig per les cases victorianes que són com la resta de la ciutat, però encara més ben conservades i un punt més treballades.



En total, moltes hores de caminar, un tramvia i diversos autobusos i una ciutat que ens ha agradat molt.


La cançó del dia és Sitting on the dock of the bay d'Ottis Reading perquè parla de San Francisco (Frisco) i perquè l'han tocat avui en directe.

Fotografies:
1) Chinatown - Felip
2) Lleons marins - Arnau
3) Cases Victorianes - Felip

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA NOIS! AIXÒ JA S'ACABA. HEU DE TORNAR A CASA, PERÒ HE SABUT QUE DEMÀ ANEU A ALCATRAZ. ANDA QUE SI US TANQUEN ALLÀ... BÉ SEMPRE PODEU DEMANAR AJUDA AL CLINT EASTWOOD. BÉ, MOLTS PETONS I JA PARLAREM LA SETMANA QUE BÉ QUAN ESTIGUEU RECUPERATS D'AQUEST MES TANT ESGOTADOR I INTERESSANT QUE HEU TINGUT. SI MES NO, ENVIEU-ME UN SMS QUAN HAGUEU ATERRAT SANS I ESTALVIS.

SONIA