dissabte, 30 d’agost del 2008

La fuga de Alcatraz

by tots


Ja estem fora. Tot i els dubtes que molts de vosaltres heu demostrat via telefònica i web, hem conseguit que ens deixéssin sortir de la presó d'Alcatraz. La visita ha sigut interessant, hem conegut a un exprès (que no és un tren molt ràpid) i hem vist que, posats a fer, millor portar-se com cal i no haver d'anar a la presó perquè no és molt còmode.


Després d'això ens hem assegut al port com uns turistes qualsevol (que és el què som) i ens hem zampat uns platassos mariners tradicionals que fan caure d'esquena. Així en resum, crema de cloïses (clam chowder), salmó, llenguado i un parell de 'centollos' al forn amb salsa de vi blanc. I un rotet al final, que és el què toca.

Un cop descansats hem decidit visitar el pont del Golden Gate. Us diriem que és molt bonic i tot el de sempre, però resulta que feia tanta boira que no vèiem més enllà del que trepitjavem. Igualment us en posem una fotografia perquè veieu que hi hem anat. O això sembla.

La cançó d'avui hauria de ser de comiat, però com que segur que caurà algun altre post post-viatge us deixem, com no podria ser d'altra manera, amb l'himne americà, Star Spangled Banner cantat per Whitney Houston.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia desde Badalona,
Aquí el Manolo, la Nuri (Monri pels amics)i la Laura; hem estat donant-li un cop d'ull al vostre blog i em de destacar dues coses:
1- Els comentaris del Miguel Ángel (muy buenos, siteKansas jejeeje)
2- I la boda, que ens ha deixat flipats!! FELICITATS!!!!!
Molts petonets desde Badalona city i Fins aviat (mai millor dit...)jeje

Anònim ha dit...

què patriòtics que esteu. us fitxarà la Condolezza!