diumenge, 3 d’agost del 2008

Hola món!

by: Felip

Queden poques hores per embarcar-se i tota la pesca i algú havia d’anar encetant aquest blog amb alguna cosa amb substància. L’Arnau ja ha posat maca la capçalera, jo he afegit els links amb molta gràcia i tenim la maleta feta o quasi...

Només trobo a faltar el típic primer post d’un blog en que els neòfits saluden al món i asseguren que la seva passió per despullar la seva vida a la pantalla no s’extingirà mai. Doncs ja està fet! Aquest és el primer post seriós després del mapa xaxi-piruli que s’ha currat l’Arnau. No us prometem amor etern, perquè el viatge només dura 30 dies i d’aquí tres mesos aquest blog potser no tindrà molt sentit, però si que serveix per mantenir un contacte de tant en tant, quan la carretera ens deixi. Apa, ja sabeu: a comentar i a visitar que nosaltres anirem actualitzant.

Diria que no em deixo res. Ah sí! Posar un vídeo que sempre llueix molt i mira, queda un bonic compendi d’algunes coses que veurem:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei gent! A veure si aneu omplint això que jo m'haig de passar tres setmanes explicant l'actualitat de terrassa (no hi ha una merda per explicar) i a les estones mortes m'aburreixo i a banda del Marca.com i el mail haig de tenir altres recursos de distracció.

P.D. Veureu algun partit de la gira americana del barça? Ahir va guanyar 5-2 contra el chivas.

marc

Anònim ha dit...

Ei mestre! Coincidim amb el Barça a NY. Diuen que aniran a fer jogging per Central Park. Allà hi serem per si de cas. Per la nit juguen a l'estadi dels Giants que està una mica lluny i no tenim entrades. Suposo que ho veurem per la tele... com tots els mortals. Alves bon fitxatge, no?