diumenge, 10 d’agost del 2008

Chevrolet Uplander

by tots

Efectivament, el títol del post és el model de cotxe que, amb els problemes que tocaven, ja tenim. Deixant de banda les mil peripècies (que només farien que deprimir-vos i enfurismar-nos) hem començat la Route 66 i aquí en teniu les primeres fotos. És molt tard per tant serem breus.

A les 7 sortim de l'hotel camí del mític Lou Mitchell's, un restaurant especialitzat en esmorzars on tots els grans rutistes (que són gent que fa la ruta i no rots) mengen. Nosaltres no hem sigut menys i ho podem demostrar. Ni que sembli mentida, ens ho hem acabat tot. Aquí no tenen almax, és una llàstima.

Un cop passat el tràngol d'aconseguir el cotxe ens han plantat davant una mena de monstre enorme amb la llumeta de l'oli encesa. És gros, funciona i és gros. Ho hem repetit perquè és més gros. No sé si ha quedat clar, però és que collons, és molt gros. Aquí ens teniu donant-li voltes.

A partir d'aquí carretera i manta (sobretot per nosaltres quan entrem a qualsevol edifici d'aquesta mena d'assassins en serie que ens volen matar a base d'encostipats amb aire condicionat). Hem passat per un tram de la Route 66 d'Odell a McLean. Ja sabem que pel nom no us sona, però d'alguna forma haviem de demostrar que estem aquí, no?

Després hem posat la cançó dels Simpsons i hem entrat a Springfield. Quin timo, tu, allà la gent no és groga. Mentiders! A la presó tots!

Allà hem jalat un frankfurt molt estrany, el Cozy Dog (no cocido, no ens confonguem). És com si haguéssin agafat una delicia de mar i un frankfrut molt gros hi hagués tingut relacions sexuals. Molt estrany, però gustós.

Ara som al Hilton de Saint Louis. Normalment no us diem el nom de l'hotel, però en aquest cas, mola no? Les vistes són, com diria en Puigcercós del Polònia, espactaculàs, tu! Té jacuzzi i val la pena, ho diem per si us queda a mà.

Vinga, marxem a dormir i ja seguirem demà. A veure si us animeu que últimament no escriu ningú. Vagos!

Ah, i la cançó del dia: Rawhide, famosa per la versió a la pel·lícula Blues Brothers, granujas a todo ritmo (feia falta afegir-hi la muletilla? No). Aquí us en deixem el video.

Salut!

Fotografies:
1) Cambrera corpulenta
2) Anna
3) Arnau

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Holasteeeeer! Espero que us ho esteu passant molt bé! Jo aniré el proper Agost però segurament anirem més pel sud, encara que New York s'ha de veure. Saps que l'Arturo està a San Diego, al sud de Califòrnia (com les panses) des de fa un mes i mig????? Tornarà el 31 d'Agost i va fent viatgets pels voltants, quina envejaaaaa. La Rosalina a Boston... no si ara resulta que tothom està allà :'(

Una abraçada per tots!

Anònim ha dit...

Que chuli. No?

Anna, que dice tu MADRE que donde está la fregona.

El gato a subido al terrado.

pasube a tots

Anònim ha dit...

que dice la Anna que la fregona está en la galería. Ah, y que bajes al gato que si no luego se marea! ;)

Pel David: l'Ester diu que tranquil que nosaltres si que tornem.

Merci per participar!!!