divendres, 15 d’agost del 2008

Una imatge val més que mil paraules

by tots

Per evitar el segon dia sense escriure res, aquí teniu un repàs de les últimes 48 hores. Estem cansats, és tard i volem anar a dormir. Ja són 9 hores de diferència horària i alguns estareu a punt de llevar-vos. Bon dia.

Ahir vam començar el dia a Amarillo, concretament visitant el sorprenent Cadillac Ranch després vam seguir creuant Texas per pobles fantasma poblats per gossos assassins / suicides que ens espanten i se'ns posen a sota les rodes (tranquils, el Felip és un gran conductor i no en va aixafar cap). A partir d'aquí vam creuar cap a New Mexico, estat bilingüe i amb molta mania d'afegir jalapeños i bitxo al menjar (encara avui algunes llengües no s'han recuperat). Aquí vam visitar la Route 66 més emblemàtica, amb llocs com Tucumcari, plens d'antics motels amb cartellots grans com un bloc de pisos d'allà. Un cop creuat el punt mig de la ruta (concretament a Adrian), el dia el vam acabar visitant Santa Fe, que desperta diversitat d'opinions, ja que és un poble molt antic, però que ha renascut a través del comerç d'artesania (per alguns és fals, per altres original).


Avui ens hem llevat a Albuquerque, que pel nom no ho sembla, però és encisador (pels no lletraferits, diriem que mola), és com Santa Fe, però més sincer. Ja de camí cap a Arizona, el més significatiu ha sigut el paisatge, amb impressionants penyasegats que ens fan anticipar la bellesa del Grand Canyon. Passat Gallup, ja posem els peus, bé, les rodes, a Arizona. El més destacable han sigut les dues hores que hem passat admirant el poc conegut Petrified Forest.
















Per tancar el dia, només informar-vos que estem a Flagstaff, acabem de tornar d'un local country i tenim molta son, o sigui que, bon dia a tothom, són les 12 pm aquí.



Ah, com sempre, se'ns oblidava, la cançó avui és Say what you want de Texas, perquè el nom lliga i perquè no tenim ganes de pensar més.

Fotografies:
1) Cadillac Ranch - Ester
2) Posta de sol a Petrified Forest - Arnau
3) Petrified Forest - Felip
4) Neó del Museum Club - Felip