diumenge, 17 d’agost del 2008

Va de parcs

by tots

Això que veieu és Monument Valley. No és el primer que hem fet des de l'últim post, però és evident que és el més impressionant. El parc està situat dins una reserva navajo i podriem dir que té la mateixa temperatura que l'infern en un dia de calor.
Com veieu, però, les imatges són espectaculars, blocs de pedra de dimensions magestuoses que s'aixequen desenes de metres sobre la roja sorra del desert. Conduir fent ziga-zagues per esquivar els esborancs i les pedres de la zona és especial.


I tirant enrere, ahir va ser el dia del Wupatki, que no és tan famós com el Monument Valley per alguna cosa. De fet, és interessant i val la pena haver-lo travessat, però a hores d'ara queda molt lluny i molt difuminat, no només pel que hem descrit, sinó també pel que veurem demà (i hem pogut tastar avui): Grand Canyon.

I fins aquí el text, us deixem amb algunes imatges de la fauna local (falten les de la caixera borde, que hem preferit obviar). Esperem que demà faci més bon dia, ja que avui, a partir del migdia ha caigut l'aigua que no cau en tres anys a Arizona.
Fotografies:
1) Felip
2) Trípode (en mans del Felip)
3) i 4) Arnau

La cançó: Poor lonesome cowboy, de Lucky Luke, no fa falta dir perquè.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina fauna nois!!!!, tambè son macos l'esquirol i el cervol...es broooma. Que bè que ho passeu ehhh???. Molts petons de l'Oriol, Miguel i Eli.

Lidia Sanchez ha dit...

Quina embeja que em feu!!! (sana, eh?!) Jo aquí treballant i vosaltres creuant el continent americà de punta a punta, qui s'hagués colat dintre del vostre equipatge!!! Bueno, somiaré llegint les vostres aventures en les estones de menys feina!!! Una abraçada molt forta!!!!
Lídia

Anònim ha dit...

Que passa?

Os lo habeís jugado to en Las Vegas.
Venga gandulazos, que estamos ansiosos por saber más, que parece ésto más intrigante que "Vent del Plá" ó "El cor de la Ciutat".
Saluditos y andele gringo

Papuchi y Mamuchi

Anònim ha dit...

que us han evacuat del gran canyon????, digue-ho algo!!!

Oriol, miguel i Eli.