dimarts, 5 d’agost del 2008

NY 06:48 a.m.

by: Anna, Arnau i Felip

Sí, és molt aviat pel matí... coses de la diferència horària. L'Ester s'està dutxant, l'Anna ja ho ha fet i l'Arnau ho farà en breu. El Felip és més de dutxar-se a les nits.

Això no li interessa a ningú, però com que encara no hem visitat res, poc podem explicar. L'Anna diu que New York li recorda a Barcelona, més que res pels embussos.

El viatge va anar relativament bé, no vam perdre el vol, teòricament el París - New York l'haviem de fer tots separats i després de localitzar a una hostessa simpàtica (sí, n'existeix una) almenys vam poder seure dos i dos. Ah, i a l'avió vam veure Iron Man (millor que veure com el nen de la fila de darrere plora sí que és).

El pitjor, però, estava per arribar. Només de tocar terra veiem els cognoms d'en Felip i l'Ester guixats en una pissarra. Volia dir que les maletes arribarien avui a la tarda. Un problema, però s'ha de reconèixer que el personal de terra d'Air France es va comportar i en van donar un kit de supervivència (desodorant, una samarreta, maquineta d'afaitar, etc...). Aquí en teniu una fotografia.

Ah, per cert, la pantalla de la televisió de l'habitació es diu Vizio.

Avui recomanem: America, de West Side Story. Culpa del Felip, que l'està cantant.

Foto: Arnau Domínguez

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va, que faig el primer comentari de veritat!
No sabeu el que veu guanyar triant Air France i no Iberia... i que consti que la nacionalitat de les companyies no té res a veure! més espai per les cames, pantalla individual, i pel que veig... equip de supervivència! Ja em direu si les coses segueixen bé i a més a més recupereu les maletes :P
Que tal el jetlag? veu arribar gaire cansats?
Que vagi molt bé el dia!

Anònim ha dit...

Ups, perdó, he vist que ja hi havia algun altre comentari que m'havia saltat. Ho retiro doncs.