dimecres, 6 d’agost del 2008

Primera visita a New York

by: Ester

Hola gent,

Avui després de llevar-nos resacosos hem fet la primera visita com a bons turistes, amb Bus Turístic. Hem vist NY tant de dia com de nit i el resultat han sigut 400 i escaig fotografies. Però estigueu tranquils que intentarem fer un resum quan arribem a casa.

Com que jo sóc la única persona que encara no havia vist "la gran manzana" m'han donat la feina d'escriure el blog i en resum us puc dir que és una passada i que tothom hauria de visitar la city algun dia. Els edificis són grandiosos i, de tant en tant, hi ha un de petitonet pel mig, i com no es pot observar per Badalona, Terrassa o Sabadell entremig d'aquests edificis gegantosos hi ha parcs infantils, pistes de basquet i fins hi tot, encara que sigui estrany, cementiris. Pujat a l'autobús vas sentint diferents olors, algunes de conegudes i agradables i altres no.

Aqui us deixem les nostres primeres fotografies oficials de la gran aventura.

Per cert!!! No us preocupeu!! Hem recuperat totes les maletes i encara que ens les han revisat, de moment no hem trobat a faltar res.

Apa!Bona nit aqui a EEUU i bon dia a Catalunya!!


Fotos: Primera Arnau Domínguez, segona Felip Gordillo

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Joder arnau quina rapada!

Ja veig que degusteu el menjar típic de la zona. Jo avui vaig a veure Wall-e, que en tinc moltes ganes. Ja us explicaré què tal.

Ah, a vosaltres també us ha arribat la onada de calor africana que tenim aquí?

marc

Lidia Sanchez ha dit...

Hola gent!!!!

L'Oriol m'acaba de passar el link del blog, quina pasada!!! Espero que ho passeu de conya! Nosaltres anirem seguint les vostres periècies per la xarxa, no ens posseu les dents massa llargues!!!

Per aquí molta calor i poca feina. És el que té l'agost :-)

Petonets!!!!!

Lídia

Anònim ha dit...

Hola Anna i companyia, soc la Eli, espero que us ho passeu molt bè en aquest viatge, us seguirem amb atenció i no ens perdrem cap foto. Molts petonets de l'oriol, el miguel i jo.

Anònim ha dit...

Hola a tothom!!!

Vec que l'inici de la ruta 66 la inicieu amb la perdua de maletes, un viatge sense perdreles no es viatge.

Per cert , el Sr. McCartney tb esta fent la ruta mb un dord bronco del 89, si us espavileu l'enganxareu, està a Springfiled(Illinois) amb el homer

Slts i qeu us ho passeu be

Uri

Unknown ha dit...

Hola peques!

Veo que os lo estais pasando bien, eso es bueno! pero cuidado con lo que comeis después vendreis con alguno kilos de mas.
El Xibiru esta del armario al sofa (debajo), pero tranquilos que esta comiendo!.

Felip, eso de cantar en Ingles como que no!, deberias tararear una dels Pets ¿no? lo digo para hacer pais, jejeje

Besos a todos.

Anna Mª

Anònim ha dit...

Hola guapos!!
que emocionant tot plegat!! kina enveja em feu!! espero que disfruteu força!
...si no teniu gaire feina i una mica de temps per anar de compres...em podeu mirar el preu d'alguna NikonD80?? jejeje suposo que us hauran fet més encarrecs no?!!
Petons i take care!!
Laia i Marc